.

MARIAM

Lux Artisti, Owner

Ajatus ONDAsta kyti vuosia ajatuksissani ja se oli vain toteutusta vaille valmis. Halusin luoda paikan, joka tuntuu kodilta, niin asiakkaan kuin työntekijän mielestä - paikan, jossa asiakas ja ammattilainen kohtaavat ihmisinä toinen toisilleen. Vuonna 2022 päätin lopettaa asian pohtimisen ja herättää unelmat henkiin. Niin syntyi meidän ihana ONDA!


Olen kouluttautunut kynsiteknikoksi vuonna 2007 jonka jälkeen suuntasin ripsien pariin vuonna 2010. Yrittäjäksi olen hypännyt jo heti vuonna 2008. Olen intohimoisesti kouluttautunut erilaisiin tekniikoihin ripsien sekä kynsien parissa ja 2017 kouluttauduin myös microblading-kulmiin. 

Vaikka luen kauneudenhoitoalan yhdeksi intohimokseni, tunnen samoin useampaa alaa kohtaan. Olen koulutukseltani myös kokki ja erikoisalaani ovat tilaus- ja juhlapalvelut, joissa pääpaino on ollut hää- ja juhlakakuissa.

Tällä hetkellä opiskelen myös eläinlääkäriksi ja tavoitteenani on saada toinen tutkinto hammaslääketieteen lisensiaattina, sillä myös esteettinen hoitotyö lukeutuu intohimoihini. 

Työssäni olen nopea, äärimmäisen tarkka ja vaativa työn laatuani kohtaan. Asiakkaat ovat minulle ensisijaisen tärkeitä ja haluankin panostaa jokaiseen asiakkaaseen yksilönä. Olen helposti lähestyttävä ja kanssani saat varmasti mukavan palvelukokemuksen! 

Isosti tervetuloa vanhat ja myös uudet asiakkaat!

Palvelut:

- kynnet
- ripset
- sokeroinnit
- microblading-kulmat

Palvelukielet: suomi, englanti

Instagram @ondabymariam