Ondalla kunnioitetaan ideologiaa, jossa tasainen ja aina laadukas palvelu kohtaa jokaisen asiakkaan. Koska upeita artisteja meillä on yhtä monta erilaista kuin talosta niitä löytyy, on myös jokaisella omanlainen kädenjälki, työkokemus sekä halu edetä urallaan. Tätä ideologiaa kunnioittaaksemme, Ondalta löytyy porrastettu hinnasto. Silti meitä kaikkia yhdistää ainakin yksi asia - jaamme yhteisen intohimon kauneuteen! Voit siis olla varma, että meiltä saat aina tarpeitasi vastaavan palvelun.


Trainee Artist on alan opiskeluiden loppupuolella tai hiljattain valmistunut ammattilainen. Ondalla työskentelevä Trainee on alasta innostunut, omaa visuaalisen kyvyn nähdä maailmaa ja on erityisen lahjakas tekijä. Trainee työskentelee kokeneemman tekijän siipien suojassa ja saa aina tarvittaessa kädestä pitäen opastusta kehittyäkseen alan huipuksi.

Jr. Artist on hyvän tovin alalla työskennellyt. Hän on jo ammattilainen, mutta kokemusta ei laaja-alaisesti ole vielä kertynyt. Jr. Artist on osoittanut mieletöntä kykyä ja halukkuutta kehittyä, niin teknisissä taidoissaan kuin luovassa työskentelyssään. Urakehityksessä auttavat tarvittaessa Ondan kokeneemmat Artistit.

Artist on Jr. Artistia laajemmin eri tekniikoita omaava ja luovuuttaan käyttävä timanttinen ammattilainen. Artistilla on laajalti omaa asiakaskuntaa ja useiden vuosien kehityksellinen kokemus alalta.

Senior Artist omaa Artistia laajemman ja pidemmän työkokemuksen. Hän on kehittänyt itseään tavoitteellisesti uransa aikana. Senior Artistilla on runsas asiakaskunta, jonka hän on omalla taidokkaalla työllään ansainnut. Varmat ja luovat otteet ovat aina läsnä työskentelyssä. 

Lux Artist on pitkän kokemuksen omaava alan huippuammattilainen. Lux Artist on todella lahjakas, nopea ja monipuolinen työssään sekä hän on mukana luomassa Ondan toiminnalle kehyksiä. Lux Artist johtaa tiimiä ja auttaa muita Artisteja kehittymään urallaan.