varausohjeet

Suosittelemme varaamaan ajan nettiajanvarauksen kautta. Jos et ole aivan varma millainen aika sinun tulisi varata, suosittelemme olemaan meihin suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Varatun ajan voi peruuttaa netin kautta viimeistään vuorokautta ennen varattua aikaa. Vuorokauden sisällä peruutettavat ajat tulee peruuttaa suoraan puhelimitse. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista veloitamme täyden palvelun hinnan. Sairaustapauksissa tulee osoittaa lääkärintodistus kuluvalta päivältä, jolloin palvelua ei veloiteta.

Palveluillamme on takuu jonka kestoa sovelletaan palvelukohtaisesti. Huomioithan, että jos tulet huollattamaan toisessa yrityksessä laitettuja ripsipidennyksiä, rakennekynsiä tai hiustenpidennykset on hankittu muualta kuin meidän kauttamme, emme pysty antamaan palvelulle takuuta.

STUDIO

Lönnrotinkatu 33-35, 00180 Helsinki

PUHELINNUMERO

050 3618618

SÄHKÖPOSTI

info@ondabeauty.fi

INSTAGRAM

@ondahelsinkisaapuminen

Liikeemme edessä on kadunvarsipysäköinti sekä Hietalahden kauppahallin edustalla sijaitseva suuri pysäköintialue. Meille pääset kätevästi myös julkisella liikenteellä. Sisäänkäynti katutasossa.

Saavuthan varaamallesi ajalle ajoissa. ONDA toivottaa teidät lämpimästi tervetulleiksi!